Anbefalinger:

Advokatfirmaet Drzewiecki, Tomaszek & Partnere (forkortelse DTW), utøver spesialiserte juridiske tjenester gjennom sitt kontor i Gdynia, inkludert juridisk rådgiving spesielt relatert til de aktørene som utøver sin næringsvirksomhet i den nordlige delen av Polen.

Hovedaktiviteten til advokatfirmaet vårt i det regionale kontoret i Gdynia fokuserer på spesialiserte tjenesteløsninger:

  • for aktører som driver med byggeinvesteringer, offentlige anskaffelser, stålkonstruksjoner, samt verftsindustrien og energisektoren;
  • for bedriftskunder, inkludert utenlandske kunder;
  • innen ulike juridiske prosesser.
biuro_D85_8312m
biuro_D85_8307a
biuro_D85_8285a
biuro_D85_8270a
biuro_D85_8267a
biuro_D85_8253a
biuro_D85_8226a
biuro_D85_8209a

Vi har tatt i bruk en modell for ytelse av juridisk bistand som tilfredsstiller bedriftskundenes forventninger og detaljer innenfor moderne virksomhetsdrift. Vår tjenestemodell er basert på høyt juridiske spesialiseringer og direkte kundekontakt.

Juridisk tjenestegiving utført av spesialister som har spesialisert seg innenfor konkrete områder, maksimerer effektiviteten av våre handlinger og identifiserer løsninger på unormale problemer som krever en god analyse og spesialsert, faglig kunnskap innenfor ett gitt felt.

Vi skiller oss ut med vår rike erfaring innenfor praktiserte felt, samt høy fleksibilitet når det gjelder tilpasningen av juridisk bistand til kundens individuelle behov.

Vi ønsker deg velkommen til å bli kjent med de ulike feltene innenfor vår praksis, samt til å bli kjent med teamet vårt i Gdynia.

Våre advokater har hatt den gleden av å samarbeide med: